The Kids – bandcoaching workshop + singer-songwriter Vera Zané

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Zondag 5 maart vindt er weer een nieuwe editie van The Kids plaats! Terwijl u onder het genot van een drankje, een hapje en een babbel ontspannen achterover leunt, krijgen de kids een bandcoachworkshop van Pepijn en Olga van Gehannes Bandcoaching. De ouders kunnen genieten van live muziek van singer-songwriter Vera Zané. Entree: kinderen 3 euro, ouders gratis.

Zoals u gewend bent van The Kids zal er een workshop zijn, een knutselhoek en een singer-songwriter voor de ouders. Met deze keer een workshop van Pepijn en Olga van Gehannes Bandcoaching. Tussen 14.00 en 17.00 uur zal deze workshop een aantal keer gegeven worden. Vol is vol! Aansluitend bij de workshop kunnen de kids in de knutselhoek hun creatieve ei kwijt.

Vera Zané is een singer songwriter-act ontstaan vanuit de wortels van het Rock City Institute in Eindhoven. Eerder waren zij al te zien in een overvolle Effenaar,op het internationaal programmerende ThissFest in Den Haag en stonden op het podium in Berlijn. Ook waren ze te beluisteren tijdens de Nijmeegse Vierdaagse in 2015 en openingsact van het Bevrijdingsfestival 2016 in Brabant. 2 Februari waren zij te beluisteren op 3FM met hun radiodebuut van hun single ‘Shake the Pain’. Door de persoonlijke benadering, de intieme sfeer en het verhaal is Vera Zané een unieke ervaring om mee te maken. Deze zondag zal Veerle Driessen, zangeres van Vera Zané, een solo optreden verzorgen.

maart 05 2017

Details

Datum: 5 maart 2017
Tijd: 14:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

shopify analytics