The Kids (drumworkshop voor kinderen)

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

3 april vindt er weer een nieuwe editie van The Kids plaats! Terwijl u onder het genot van een drankje, een hapje en een babbel ontspannen achterover leunt, krijgen de kids een drumworkshop van Dustin. De ouders kunnen genieten van live muziek van singer-songwriters Freek Potman & Crimson inc. Entree: kinderen 3 euro, ouders gratis. Aanvang: 14.00 uur.

Zoals u gewend bent van The Kids zal er een workshop zijn, een knutselhoek en een singer-songwriter voor de ouders. Met deze keer een drumworkshop van Dustin, drummer van Grim Tim. Tussen 14.00 en 17.00 uur zal deze workshop een aantal keer gegeven worden. Aansluitend bij de workshop kunnen de kids in de knutselhoek hun creatieve ei kwijt.

De muzikale klanken in het café zullen dit keer verzorgd worden door singer-songwriters Freek Potman en Crimson inc. Potman heeft de beschikking over een uniek stemgeluid: diep, donker en bovenal hartverscheurend mooi. Ook valt op dat de singer-songwriter veel aandacht besteedt aan zijn teksten. Het Utrechtse Crimson Inc. speelt een mix van Americana/country en folk. Vandaag speelt Dikkie de Rooij, zanger/ gitarist en frontman van die band, solo.

Meer informatie: www.popei.nl

april 03 2016

Details

Datum: 3 april 2016
Tijd: 15:00 - 18:00
Prijs: €3
Evenement Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

shopify analytics