The Kids – hiphopworkshop + singer-songwriter John Lewis Cabot

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

POPEI presenteert zondagmiddag 8 januari weer The Kids voor ouders en kroost. Terwijl u onder het genot van een drankje, een hapje en een babbel ontspannen achterover leunt, worden de kinderen op sleeptouw genomen door de hosts van The Kids. Dit keer is er een hiphop-dansworkshop door Flexx_n en knutselhoek voor de kids en singer-songwriter John-Lewis Cabot voor de ouders. Aanvang: 14.00 uur. Entree: kids 3 euro, ouders gratis.

De kinderen kunnen meedoen met een hiphop- dansworkshop die wordt gegeven door Nappy van danceacademy Flexx_n. Hij heeft ervaring met het geven van workshops. Hij gaat voor de kids een speelse dansworkshop samenstellen, waarin alle kids de echte hiphop moves leren uitvoeren. Verder is er zoals altijd ook nu weer heel wat te knippen en te plakken in de speel- en knutselhoek. Of er voor de moeders en vaders ook nog iets te doen valt? Nee, maar er wordt wel muzikaal getrakteerd singer-songwriter John-Lewis Cabot.

John-Lewis Cabot een 19-jarig gepassioneerde en eigenwijze muzikant die er zeker van is dat hij altijd iets bijzonders neer kan zetten. Zijn sound wordt gekenmerkt door zijn rauwe, hese stem in een mix van funk, blues en folk in een poppy jasje. Dit is terug te horen in zowel Nederlands- als Engelstalige nummers. Zijn inspiratie krijgt hij onder andere door: Stu Larsen, Jed Appleton, Allen Stone, Gregory Alan Isakov en Akwasi. Zijn nummers zijn verhalen die John-Lewis heeft aangegrepen om over te schrijven gepaard gaande met gevoeligheid en humor. Deze mix is precies hetgeen wat hij wil overbrengen bij zijn publiek.

januari 08 2017

Details

Datum: 8 januari 2017
Tijd: 14:00 - 17:00
Prijs: €3
Evenement Categorieën: , , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

shopify analytics