The Kids – zangworkshop + singer-songwriter Bram van Langen

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Zondag 2 april vindt er weer een nieuwe editie van The Kids plaats! Terwijl u onder het genot van een drankje, een hapje en een babbel ontspannen achterover leunt, krijgen de kids een zangworkshop door Muziekfabriek Eindhoven. De ouders kunnen genieten van live muziek van singer-songwriter Bram van Langen. Entree: kinderen 3 euro, ouders gratis. Aanvang: 14.00 uur.

Zoals u gewend bent van The Kids zal er een workshop zijn, een knutselhoek en een singer-songwriter voor de ouders. Deze keer een zangworkshop door Muziekfabriek Eindhoven. Tussen 14.00 en 17.00 uur zal deze workshop een aantal keer gegeven worden. Vol is vol! Naast de workshop kunnen de kids in de knutselhoek hun creatieve ei kwijt.

Bram van Langen is een zanger, gitarist en liedjesschrijver uit Amsterdam. Zijn liedjes gaan over reizen, ontmoetingen, boeken, ze zijn soms maatschappijkritisch, maar vooral dromerig. De afgelopen achttien maanden heeft Bram regelmatig opgetreden in onder andere Zweden, de Baltische Staten, IJsland, Portugal, Sicilië, Portugal, Berlijn en Kopenhagen. Onlangs heeft hij de single In a Room/Time is a Game we Play op vinyl uitgebracht. Deze is o.a. te beluisteren op Spotify and iTunes.

april 02 2017

Details

Datum: 2 april 2017
Tijd: 14:00 - 17:00
Prijs: Gratis – €3
Evenement Categorieën: , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

shopify analytics