The Kids – zangworkshop – singersongerwriter Maat 47

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

6 november is het weer tijd voor het maandelijks terugkerend programma The Kids! Terwijl u onder het genot van een drankje, een hapje en een babbel ontspannen achterover leunt, krijgen de kids een zangworkshop. De ouders kunnen genieten van live muziek van singer-songwriter Maat 47. Entree: kinderen 3 euro, ouders gratis. Aanvang: 14.00 uur.

Zoals u gewend bent van The Kids zal er een workshop zijn, een knutselhoek en een singer-songwriter voor de ouders. Met deze keer een zangworkshop. Tussen 14.00 en 17.00 uur zal deze workshop een aantal keer gegeven worden. Aansluitend bij de workshop kunnen de kids in de knutselhoek hun creatieve ei kwijt. De muzikale klanken in het café zullen weer door de getalenteerde singer-songwriter maat 47 worden verzorgd.

Maat 47 maakt zijn eigen liedjes, maar zingt ook covers. Hij zingt zowel Nederlands, Engels en Franse liedjes. ‘Om te voorkomen dat je een verkeerde indruk van mij krijgt: het kost mij veel moeite om mijn Franse liedjes eigen te maken, want ik kan nog geen croissant in het Frans bestellen’. Maat 47 vindt de Franse taal een mooi en mysterieuze en dramatisch. Op een dag wil hij ook nog Italiaanse kunnen zingen.

november 06 2016

Details

Datum: 6 november 2016
Tijd: 14:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

shopify analytics