The Royal Hillbilly Club

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

The Royal Hillbilly Club speelt oude en nieuwe pop- en rockhits en voegt hier een flinke dosis hillbilly bluegrass aan toe, met hier en daar een country-klassieker tussendoor. Met The Royal Hillbilly Club haalt u gegarandeerd een aanstekelijk feestje in huis, waar gelachen en gedanst kan worden, maar ook even een traantje nostalgie mag worden weggepinkt.

“Met haar unieke semi-akoestische bezetting en eigen interpretaties van het repertoire (…) weet de band vanaf het eerste moment het publiek te raken en ontstaat er direct een interactie die uitmondt in een ovationeel applaus tijdens de laatste klanken van het afsluitende nummer (…)”
– Vakjury The Clash Of The Cover Bands (2016)

The Royal Hillbilly Club kan in wisselende bezetting spelen, zowel versterkt als akoestisch.

Begonnen onder de naam ‘Los Vorstiños’ in het voorjaar van 2014 onder personeel van Podium De Vorstin, groeide de band al snel uit tot een ware feestsensatie. De toen nog driemansformatie bestond uit mandolinespeler Paul, gitarist Thijs en contrabassist Chris. In de loop van dat jaar kwamen er twee bij: gitarist Jim en banjospeler Gijs. Thijs heeft helaas afscheid genomen. Nu en dan worden we versterkt door zangeres Susanne.
Na het spelen op verjaardagen, tuinfeesten, bedrijfsborrels, benefietconcerten, kampvuuravonden, kampeerweekends, in café’s, en op een nieuwjaarsreceptie is het nu tijd om de podia te bestormen. Met een nieuwe naam en een dijk aan repertoire zijn we klaar om de podia en festivals in en buiten het Gooi onveilig te maken!

juli 07 2016

Details

Datum: 7 juli 2016
Tijd: 21:00 - 23:00
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: , ,
shopify analytics