Theater Tapas

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Voor de derde maal organiseert Philips’ Toneel zondag 11 september om 15.00 uur haar tussendoortje ‘Theater Tapas’. Dit is een luchtige theatermiddag in een ongedwongen sfeer met een lekker hapje erbij. Ditmaal brengen we scènes uit de meest recente voorstelling ‘Onze Midzomernachtdroom’.

De theatermiddag vindt plaats in de vorm van een open repetitie-middag waarbij u als publiek de scènes als het ware ziet ontstaan.

 

Frank van den Berg heeft in zijn eigentijdse versie van Shakespeare’s klassieker Een Midzomernachtdroom een romantische, grappige, mysterieuze en scherpe voorstelling neergezet.

Het is een komedie over de strijd tussen man en vrouw, in tijden waarin zelfs geliefden met minimale inspanningen een maximaal rendement willen behalen.

 

Alle voorstellingen in mei waren uitverkocht. Dit is uw kans alsnog te proeven van deze smakelijke voorstelling. De theatermiddag is gratis toegankelijk.

Wilt u zeker zijn van een plek? Reserveer dan een stoel via www.philipstoneel.nl. Het aantal zitplaatsen is namelijk beperkt.

september 11 2016

Details

Datum: 11 september 2016
Tijd: 16:00 - 17:00
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

PhilTon Theater

Lindenlaan 1b Eindhoven, 5616 NL Nederland

Bezoek de website van de locatie

shopify analytics