This is comedy Uitverkocht!

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Het is bijna weer zover!
Na een hilarische 1ste editie van This is comedy in het Blue Collar Theater zijn we al weer hard toe aan een volgende.
En wat voor een….
Als we het hebben over ambassadeurs van Brabantse komedianten is onze headliner sowieso een van de meest uitgesproken namen.
Al eens eerder hebben we hem op ons podium gehad en dat beviel super!

Leon van der Zanden is een energieke stand-up comedian met een scherpe tong. Schakelt van links naar rechts en neemt het publiek mee in een humoristische rollercoaster van grappen met een inzicht waarbij je denkt “hoe komt hij er op” en “die link had ik nog niet gelegd”. Een volwaardige headliner en een garantie voor een hilarische avond!

Aries Sporkslede is een duizendpoot
Als het om entertainment gaat, denkt Aries altijd eerst aan een ander dan pas aan zichzelf.
Waar een wil is, is een weg
Zijn rap, improvisatie, humor, presenteer- en imitatie skills zijn duidelijk aanwezig wanneer hij het podium betreed.
Vanaf 2002 was Aries in verschillende shows te gast als comedy host. Zo was hij in 2002 comedy host van een comedy show genaamd “Comedy Afterdark” in Rotterdam georganiseerd door Pureluxinc. Met deze organisatie heeft hij door heel Nederland getoerd en was hij de vaste comedy host die elke avond drie Amerikaanse comedians mocht aankondigen.
In 2004 vond de O-Dog & Aries Comedy LoungeTtour plaats. Inwoners van steden als Almere, Hilversum, Lelystad, Utrecht en Zwolle konden allemaal genieten van deze hilarische comedy show. Het jaar 2004 was een heus comedy jaar voor Aries, want in datzelfde jaar kwam O-Dog op het idee om in samenwerking met het GGD een Safe Sex Comedy Show te organiseren. O-Dog en hij brachten de comedians die hij die tijd al begeleidde in het volgende project. Samen met deze opkomende comedians gaven O-Dog en Aries Safe Sex voorlichting aan jongeren op een komische manier. In 2005 gingen zij met de succesvolle Safe Sex Comedy Show in samenwerking met het GGD naar Portugal om de show voor de jongeren van daar op te voeren. In 2006 en 2007 deden ze het zelfde maar dan in Suriname, tot 2009 is de show een groot succes geweest en werd er twee keer per jaar een grote show gedaan in de Melkweg in Amsterdam. Naast de Safe Sex Comedy Show zijn de jonge comedians te zien op scholen en theaters in heel Nederland.
2005 werd Aries gevraagt om de vaste comedy afsluiter te zijn bij een voorlichtings programma over drank en drugs gebruik voor jongeren genaamd “CIA’ ( cannabis Intellengence Amsterdam) georganiseerd door de Jellinek. Met dit project doen ze jaarlijks 24 shows door het land en komen ze op voornamelijk middelbare scholen en jeugd detencies. Tot op heden is Aries de vaste comedy afsluiter van deze voorlichtings dag.
In 2007 kwam Aries weer op een geweldig idee om enkele comedians waarmee hij al deze jaren had gewerk bij elkaar te brengen onder 1 naam. “Street Comedians” werd geboren, comedy team van 3 vrouwen en 3 heren betraden het podium en lieten mensen lachen waar ze ook kwamen. In 2008 bestond de “Street Comedians” nog maar uit 3 heren, Clarence Creebsburg, Big Ed en Aries. Deze 3 heren gingen in opdracht van het Stadsdeel van Amsterdam zuid oost de zomer vakantie van 2008 tot 2011 de “hang jongeren” van het stadsdeel vermaken met comedyshows. De heren hebbben onder de naam “Street Comedians” shows gedaan in Rotterdam theater zuidplein en zelfs 2 uitverkochte show in de bijlmerparktheater Amsterdam.

Eric Goossens is een komiek van de nieuwe generatie. Hij is absurd, hard, snel en energiek. In 2015 afgestudeerd aan de artiestenopleiding in Tilburg met als specialiteit theater. Hij vertelt op een absurdistische autobiografische manier met een hoge snelheid waarbij typetjes, rare gedachtekronkels en observaties de revue passeren. Hij ontwijkt ook de donkere kant van de wereld niet maar wel met het idee dat het altijd goed zal komen.

De avond wordt gehost door niemand minder dan onze resident MC Gerrie Smits!
Grenzen zijn er niet en wie hem al gezien heeft weet dat Mr. Smits genoeg meemaakt om je mee te nemen in een avondje bootcamp voor je lachspieren!

Nog nooit een comedyavond live meegemaakt?
Dit is je kans om te ervaren hoe het is om een avondje lekker met familie, vrienden of collegas lekker achterover te zitten en te lachen om professionele grappenmakers!

november 26 2016

Details

Datum: 26 november 2016
Tijd: 20:30 - 23:00
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Blue Collar Theater

Klokgebouw 10 Eindhoven, 5617 AA Netherlands

Bezoek de website van de locatie

shopify analytics