Troubadour Kitchen

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Since almost two years Aidan has been inviting both local, national and international singer-songwriters to de Rozenknop to showcase their music at Aidan’s Troubadour Sessions.

Troubadour Kitchen is a new initiative aimed to put some of these musicians in the spotlight. Expect the same intimate vibe, appreciation for the artists and mesmerizing music. The two artists will play half an hour each. The event will be presented by Aidan.

Dési Ducrot
Dési Ducrot begon haar muzikale reis met een Thelma & Louise’esque avontuur door Amerika: Een pelgrimstocht, zij het met meer bier en lippenstift, door het land van idolen Bobbie Gentry, Stevie Nicks en Lucinda Williams. Weer terug in het Amsterdamse dook ze de studio in. Het resultaat is het album ‘In Too Deep’ dat in 2017 verschijnt. De liedjes zijn soms bombastisch, soms klein, maar altijd eerlijk.
De eerste single ‘Don’t Tell Me You’re a Poet’ kwam eind oktober uit. Een dik popnummer met een flinke bak strijkers. “Dusty Springfield drama”, noemt Ducrot het. Het is een voorbode van wat er nog komen gaat: Een experiment in het samenbrengen van het oude en het nieuwe. Mooie liedjes over de mooie en minder mooie dingen.

Isaac Kassies
Sjaak Kassies was ooit een gitarist in de metal band Obsidian. Inmiddels is hij niet meer zo boos op de wereld. Hij zingt nu dromerige liedjes waarin zijn ingetogen stem en originele gitaarspel een unieke sfeer neerzetten. Hoewel je ziet dat hij geen onbekende is op de gitaar zit de benadering in een compleet andere hoek.

mei 14 2017

Details

Datum: 14 mei 2017
Tijd: 15:00 - 17:00
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Organisator

shopify analytics