Try-out Jochen Otten & Bas Birker

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Constant het leven onder de loep nemen. Uren schrijven op bierviltjes, kassabonnetjes, servetjes en snoeppapiertjes. En dan maar hopen dat mensen het ook leuk vinden. Daar komt een cabaretier uiteindelijk maar op één manier achter: het podium op voor een publiek. Proberen wat werkt. Of helemaal niet. Op donderdag 23 november organiseert Eve Vents weer een Boiler Room Comedy show in het Ketelhuis op Strijp-S. Twee cabaretiers gaan de strijd aan met hun zenuwen. Het podium is laag, de bovenverdieping zit vol enthousiaste mensen. Thuis voor de spiegel leken de grappen zo goed, de uitverkochte show van vorige keer was een geweldig succes. Maar wat vindt de zaal van dit nieuwe werk?

De door Eve Vents geselecteerde gevestigde namen uit de cabaretwereld zetten hun beste beentje voor. De reacties van het publiek bepalen de toekomst van de show. Een gezellige avond vol humor in een intieme sfeer, waarin je van de ene verbazing in de andere valt.

Donderdag 23 november:
Bas Birker: try-out nieuwe show “Je Moeder”
Jochen Otten: try-out nieuwe show “Troost”

MC: Jasper Posson – opkomend talent uit Belgie

De deuren van de bovenverdieping gaan om 19.30 uur open. Wil je vooraf wat eten in het restaurant beneden vergeet dan te reserveren via deze link en door te geven dat je op tijd klaar moet zijn voor de comedy show boven. En die heerlijke cocktails van Sten, gemaakt in de volledig vernieuwde Ketelhuisbar, kunnen gewoon mee naar boven.

Early Bird tickets zijn beperkt verkrijgbaar en kosten maar 12,50 euro (excl. fees). Geen ruimte in je agenda voor deze editie? Bekijk dan de complete agenda op http://www.boilerroomcomedy.nl. De dag erna, vrijdag 24 november is er bijvoorbeeld een line-up show vol top comedians.

november 23 2017

Details

Datum: 23 november 2017
Tijd: 20:30 - 23:30
Prijs: €12,50
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Het Ketelhuis

Ketelhuisplein 1 Eindhoven, 5617AE Nederland

shopify analytics