Uitverkocht: Boiler Room Comedy- “Veronique” aka Gunter Lamoot

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Boiler Room Comedy is on fire! Nergens anders in Eindhoven vind je een comedy avond waar bekende & minder bekende super funny comedians uit binnen- en buitenland keer op keer een super show weten neer te zetten in een van Eindhoven’s oudste en mooiste panden. We luiden de feestdagen op vrijdag 14 december alvast grootschaligs in met een crazy weird line-up waar we stiekem erg trots op zijn!

GUNTER LAMOOT:
Deze held stond een lange tijd elke week op de planken bij Comedy Casino als het personage Véronique, gekleed in een te hoog opgetrokken broek, een fez en met een snorretje. Elke week had hij zijn naam veranderd in iets totaal absurds dat volgens hem “the total idiot who was first called Véronique but has recently changed his name into …” betekent in één of andere absurde taal zoals “medieval elephant-talk” – we zijn ontzettend verheugd dat Véronique eindelijk in Het Ketelhuis zijn verschijning zal maken

ANUAR:
Nadat de Utrechtse Stand-up Comedian Anuar in 2000 voor de eerste keer op een podium in Amsterdam had gestaan, wist hij het zeker: ‘Dit is wat ik wil’. In 2004 wint hij de Cameretten juryprijs en sindsdien is dit multitalent niet meer weg te denken uit de theaters. Anuar is een snel lefgozertje, maar vooral een bijzonder charmante verhalen verteller met originele grappen waarbij je al moet lachen om zijn volgende grap terwijl je nog niet eens bent bijgekomen van de vorige!

ALEXANDER BENNETT:
Deze U.K. verrassing komt zijn debuut maken in Nederland, we hebben hem gespot op het Fringe Festival in Edinburgh en waren er meteen zeker van dat we hem naar Eindhoven moesten halen. Dit zeggen ze in Engeland over hem (en wij zijn het er wel mee eens):
“Touched with madness… I don’t think I can begin to do him justice; a producer and performer of some refreshingly different material” CHORTLE
“Witty, weird and dark, the one to watch out for: at the spearhead of a wave of great new comics. All hail Alexander Bennett!” HARRY HILL
“Warm, insane and very funny” Steven Appleby, THE GUARDIAN

JEROEN LEENDERS (MC):
Vaker gezien bij Boiler Room Comedy maar als MC een totaal ongeleid projectiel – het kan goed gaan, of goed fout gaan. Dat weten we pas als het gebeurt!

Lekker smullen voorafgaand aan de show kan natuurlijk ook met een 2- of 3-gangen menu aan zoals jullie dat beneden in het restaurant van het Ketelhuis gewend zijn.

Heerlijk & eerlijk eten van het Ketelhuis met liefde bereid voor zowel mens als de natuur. Bovendien blijven de houders van een combi-tickets de gehele show vooraan in de zaal zitten aan onze gezellig aangeklede tafels: als dat niet overtuigend genoeg is, dan weten wij het ook niet meer!

LET OP: graag tussen 18:00 en 18:15 aanwezig zijn om in alle rust te kunnen genieten van jullie diner. (Mocht dit niet lukken dan graag van te voren even mailen zodat we kunnen overleggen: eva@eve-vents.nl)

We kijken er naar uit om jullie weer lekker te laten lachen en genieten!

———————————————————–
NB: Aangekondigde line-ups zijn altijd o.v.b. en worden met zorg samengesteld door Eve Vents

oiler

december 14 2018

Details

Datum: 14 december 2018
Tijd: 21:00 - 23:00
Evenement Categorieën: , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Het Ketelhuis

Ketelhuisplein 1 Eindhoven, 5617AE Nederland

Organisator

Boiler Room Comedy
Email:
shopify analytics