UNITY college: WietWaarWaarom

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

UNITY geeft peereducatie over onder andere alcohol en ander druggebruik op dance events middels peereducatie.

Aan de Unitystand krijgen we weleens vragen over cannabis: sommige mensen blowen voor het slapen, maar slaap je dan ook goed? En hoe zit het met cannabis en psychoses? Hoe groot is de kans op een psychose als je blowt? En is die kans bij alle soorten wiet en hasj even groot?
Bij het aankomende Unity College over Cannabis, WietWaarWaarom worden sprekers uitgenodigd die antwoord geven op deze vragen en meer.

Zo komt gastspreker Sander Rigter ons de ins en outs vertellen over de Nederlandse cannabismarkt aan de hand van de THC monitor. Ook gaan we dieper in op de relatie tussen cannabis en psychose met farmacoloog Dr. M.G. Bossong.

Als afsluiting hebben we een paneldiscussie met de gastsprekers, een Unity-peereducator en een expert van de Vereniging Coffeshops Eindhoven (VCE).

Natuurlijk zijn de peereducators van Unity Brabant ook aanwezig. Dit allemaal op een Supergave locatie midden op Strijp-S: Plug-in-city. Het aantal plekken is beperkt (70), dus we adviseren je snel in te schrijven via dit formulier.

INSCHRIJVEN IS VERPLICHT
https://forms.gle/EBs9VDpqXZT1cMCz9

UNITY College
datum: 01-11-2019
locatie: Leidingstraat 17A, Eindhoven (Plug in City)
tijd: 19:30 – 21:30
deuren open: 19:00

Unity is een vrijwilligersproject waarbij jonge mensen uit de dancescène op festivals en feesten voorlichting geven over uitgaan, alcohol en andere drugs. De vrijwilligers van Unity zijn er niet om drugsgebruik te veroordelen maar om te reageren op behoeften en vragen van hun medefeestgangers. Unity Brabant geeft voorlichting op een groot aantal Brabantse evenementen.

november 01 2019

Details

Datum: 1 november 2019
Tijd: 19:00 - 22:00
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: , , , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Plug in City

Leidingstraat 17A Eindhoven, 5617AJ Nederland

Bezoek de website van de locatie

shopify analytics