Urban4Children

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Urban4Children is een evenement in Commit040 waar de sporten tricking, freerunning en calisthenics centraal zullen staan. Deze hal is sinds kort geopend en is ingericht met materialen die door Sports for Children gedoneerd zijn. Het evenement wordt daarom ook georganiseerd om geld in te zamelen voor Sports for Children.

Sports for Children is een organisatie die kinderen van allerlei nationaliteiten blij maakt met sportmaterialen zodat ook zij kunnen sporten en plezier hebben.
Naast het inzamelen van geld voor Sports for children willen we kinderen kennis laten maken met Commit040 en de verschillende sporten.

hoe gaat het evenement eruit zien?

10:30 – 12:00
Challenges
In de ochtend zullen de leden van Commit040 verschillende challenges aangaan om geld in te zamelen voor Sports for Children. Zij zoeken voor het evenement zelf sponsoren en doen één of meerdere challenges naar keuze.
12:30 – 15:00
EXTREME apenkooi! Ontdek Commit040!

De middag zal beginnen met een half uur apenkooien. De bezoekers krijgen de vrijheid om zelf gebruik te maken van de freerun stellages en materialen in de zaal. Na ongeveer een half uur zullen de docenten van beide sporten in actie komen. Zij zullen de bezoekers vette tricks gaan leren op de stellages en met de materialen waar zij al kennis mee hebben gemaakt.

 

januari 05 2019

Details

Datum: 5 januari 2019
Tijd: 10:30 - 15:00
Evenement Categorieën: , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Commit040

Kastanjelaan 400 Eindhoven, 5038CC Nederland

Bezoek de website van de locatie

Organisator

shopify analytics