Vacht & Vel lezing door Jet Bijen – Veldhoen

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Zit jij letterlijk met de handen in het haar over het kapsel van je kat (of hond)? Je borstelverzameling puilt uit. Je borstelt en borstelt en de klitten blijven maar komen en de stofzuiger maakt overuren.

Wil jij nu weleens weten waarom het niet werkt wat je doet? Geef je dan op voor de ‘Vacht & Vel’ lezing van vachtspecialist Jet Bijen – Veldhoen, een legende in de trimmerswereld. Op 17 januari verblijdt zij Brabant met een bezoekje waar zij ons mee neemt in de, op het eerste oog simpele maar in werkelijkheid ingewikkelde, wereld van huid en vacht.

Aan het einde van deze lezing heb jij antwoorden op de vragen waarom:
– jouw huisdier het hele jaar door in de rui is.
– de klitten maar blijven komen ondanks dat jij ze dagelijks uitborstelt.
– jouw huisdier het nog warmer lijkt te hebben in de zomer nadat je hem kaal hebt laten scheren om hem te helpen.
– de vacht van je huisdier er steeds doffer uit gaat zien ondanks dat jij hem goed bij houdt of laat houden. En nee, de leeftijd is hierin niet de grote boosdoener.

And last but not least, waarom die gruwelijk dure Furminator steeds vaker slecht in het nieuws komt! (Heb jij er eentje neem hem dan vooral mee deze avond.)

Deze lezing is zowel geschikt voor professionals (dierenartsen en assistentes, pensioneigenaren, dierenwinkelpersoneel, trimmers in opleiding of gevestigde trimmers die wel weer eens een opfrisser kunnen gebruiken) en ook voor liefhebbers die gewoon weleens willen weten hoe het nu zit 😉 In de lezing wordt zowel de honden als de kattenhuid en vacht behandeld, aangezien deze stiekem helemaal niet zoveel van elkaar verschillen. Hondengekken zijn dus zeker ook welkom!

Praktische info:
Wanneer: Woensdag 17 januari 2018
Hoe laat: 19.00 uur tot 22.00 uur (aanvang 18.30)
Waar: Seats2meet Strijp-S Eindhoven
Bereikbaarheid: Makkelijk bereikbaar met auto en ov.
Kosten: € 45,- (incl btw)

Ben jij erbij? Geef je dan op via een mailtje met je naam, adres en telefoonnummer naar wendy@cats-only.nl of bel naar Wendy: 06-12087911

januari 17 2018

Details

Datum: 17 januari
Tijd: 19:00 - 22:00
Prijs: € 45
Evenement Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Organisator

shopify analytics