Velvet Instore: Christof van der Ven

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

13 april komt er weer een hele leuke artiest naar de Urban Shopper om zijn nieuwe album voor te stellen, namelijk Christof van der Ven!

Wie is dat dan, Christof van der Ven?

Als vroege twintiger verliet hij het Brabantse plaatsje Handel en toog naar Ierland met de droom full time muzikant te worden. In de straten van Galway en met bandjes in de pubs aldaar is hij begonnen met spelen en ontwikkelde hij zich als muzikant. Later verhuisde hij naar Londen om zijn solocarrière serieus van de grond te tillen. Daar kon hij naast zijn werk als kok in een plaatselijk restaurant gaan toeren als support act van The Staves, The Boxer Rebellion en Bear’s Den. In 2016 werd hij gevraagd om toe te treden tot Bear’s Den, waarmee hij op festivals als Glastonbury Festival (official), Rock Werchter en Pinkpop Festival speelde en meerdere internationale tours langs grote zalen deed. In de tussentijd is hij actief gebleven met zijn solowerk, met het debuutalbum ‘Empty Handed’ (april 2018) mede tot resultaat.

‘Empty Handed’ is het eerste volwaardige album van Christof van der Ven. Eerder verschenen de EP’s ‘Montreal’ (2016) en ‘Love’s Glory’ (2013). ‘Empty Handed’ heeft hij opgenomen met medewerking van muzikanten die spelen en/of hebben gespeeld met acts als Bear’s Den, Matthew And The Atlas, Alex Vargas, Willy Mason en Laura Marling.

13 april om half 5 speelt hij akoestisch wat songs van zijn nieuwe album, wat hij naderhand uiteraard voor jullie zal signeren.

april 13 2018

Details

Datum: 13 april 2018
Tijd: 16:30 - 17:00
Evenement Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Organisator

shopify analytics