Velvet Live: Etan Huijs

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Op zaterdag 13 oktober komt Etan Huijs een live instore spelen om zijn nieuwe album te promoten. Hij zal omstreeks 15 uur een aantal van zijn nieuwe liedjes ten gehore brengen. Jij komt toch ook?

Singer-songwriter Etan Huijs is een muzikale levensgenieter. Een muzikant in hart en nieren, een podiumdier. Zijn album The Battle Of Everything uit 2016 leverde hem maar liefst 128 optredens op én airplay op Radio 2. Momenteel bereidt Etan zich voor op een jaar vol nieuwe muziek. In de zomer van 2018 verschijnt zijn nieuwe album The Secret Us.

Etan Huijs schrijft intrigerende, subtiele songs, recht uit het hart en op het snijvlak van folk en country. Melancholie ligt altijd op de loer en soms versnelt hij het tempo, maar de schoonheid van de melodie is er altijd. Logisch, want al zijn gehele carrière laat Etan zich beïnvloeden en inspireren door de oude meesters, de grootheden die een stempel drukten op het muzikale landschap.

Op het komende album The Secret Us verdiept Etan Huijs zichzelf verder. Zowel muzikaal als tekstueel. Met een rijker instrumentarium van blazers en strijkers en streng geselecteerde muzikanten. Het is een plaat over wie we diep van binnen werkelijk zijn, over handelen zonder de verwachtingen van anderen. Etan Huijs: open, eerlijk en rechtdoorzee.

 

oktober 13 2018

Details

Datum: 13 oktober 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Evenement Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Urban Shopper

Torenallee 60-02 Eindhoven, 5617 BD Nederland

Bezoek de website van de locatie

Organisator

Velvet Music Eindhoven
Email:
shopify analytics