Voetbaluitdagingen op het Veld – Philips Stadion

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Speciaal voor Eindhoven viert de toekomst stelt het Philips Stadion op 14 mei de grasmat beschikbaar voor een sportieve dag vol voetbal uitdagingen. Het veld zal worden verdeeld in vier gedeeltes, waar gedurende de hele dag activiteiten zullen plaatsvinden voor jong en oud.

Zo kunnen de jonge sportievelingen deelnemen aan voetbalspellen onder leiding van PSV trainers, kan de oudere jeugd laten zien wat ze in huis hebben door penalty’s te schieten op PSV jeugdkeepers en is er een clinic Walking Football (PSV Oldstars) voor 60-plussers. Daarnaast kan iedereen deelnemen aan innovatieve testen in het PSV Fieldlab, waarbij onder andere jouw sprongkracht, snelheid en schotkracht wordt gemeten.


Naast de activiteiten op het veld is er de mogelijkheid een bezoek te brengen aan de Frits Philips vitrine op de Coen Dillen-promenade van het Philips Stadion, waarin onder andere het stoeltje, de pet en de verrekijker van ‘Meneer Frits’ zijn tentoongesteld. De liefhebbers kunnen daarnaast een bezoek brengen aan het PSV Museum en daar op een interactieve manier meer leren over de clubhistorie van PSV. Ook kun je deelnemen aan een rondleiding door het Philips Stadion. Het bezoek aan het PSV Museum en de rondleiding zijn beiden tegen betaling. Kijk voor meer informatie over de tarieven op www.psv.nl.

Mogelijkheid tot betaald parkeren in de parkeergarage Philips Stadion aan de PSV-laan.

mei 14 2016

Details

Datum: 14 mei 2016
Tijd: 11:00 - 18:00
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement
shopify analytics