Volle maan Yoga en Meditatie met Gong

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De volle Grasmaan (Bloemmaan of Honingmaan) 18 mei 2019 staat voor GROEI. Alles is in deze periode in de natuur aan het groeien en bloeien, zelfs het gras! Soms wordt het gras geoogst rond deze tijd. Daarom wordt deze volle maan ook wel grasmaan genoemd. Ook kan er in deze periode honing kan worden verkregen; daarom wordt deze volle maan ook wel Honingmaan genoemd.

Elke Volle Maan brengt een kans om verandering te omarmen, om los te laten van wat je niet langer dient en om een grotere verbinding te cultiveren. De Volle Maan is de tijd om gehechtheden of blokkades los te laten en ons open te stellen voor meer overvloed en inspiratie. Wanneer dit met een positieve intentie wordt benaderd, kan dit een krachtige gelegenheid zijn voor emotionele en spirituele groei.

Deze maan kun je het spiraal van je leven lopen, van binnen naar buiten. Sta even stil bij de plannen die je in werking hebt gezet en die nu nog steeds groeiende zijn…. Voel hierbij ook de dankbaarheid en liefde die je hebt ervaren. Ter afsluiting kun je liefde en dankbaarheid aan de groeikracht van de natuur schenken!

Een gong massage heeft een helende werking bij: burnout, slapeloosheid, trauma, vermoeidheid, lichaamspijnen. Naast een diepgaande ontspanning kun je ook diepere bewustzijnsniveaus ervaren. Een Gong healing wordt gecombineerd met Kundalini yoga oefeningen om dieper in de ontspanning te kunnen komen en/of een visualisatie. De healing wordt afgesloten met een tantric dance sessie die ervoor zorgt dat je weer met beide benen op de grond terug komt. Daarna volgt een volle maan meditatie als eindceremonie en sluiten we af met een heerlijke Ayurvedische thee en lekkers.

Wanneer?
18 mei 2019
Tijd:
19.00 – 21.30
Bijzonderheden:
Online early bird ticket verkoop is gestart. Aan de deur zijn geen tickets verkrijgbaar.

https://www.chipta.com/nl/tickets/event/20366/volle-maan-yoga-en-meditatie-met-gong/event-info/

Tip:
Neem een flesje water mee en draag losse kleding.
Eet een lichte maaltijd 2 uur voorafgaand aan de sessie.

 

mei 18 2019

Details

Datum: 18 mei 2019
Tijd: 19:00 - 21:30
Prijs: €20,61
Evenement Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Pop Up Yoga Eindhoven

Oude Vensedijk 5 (Eigen Wijs Boerderij) Eindhoven, 5653EM

Organisator

shopify analytics