Het Wijn & Zwijn Festijn

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Het Ketelhuis & bottleneck.be presenteren vol trots: Het Wijn & Zwijn Festijn. Twee van onze favoriete producten vormen samen een match made in heaven. (H)Eerlijke wijnen en malse biggen! Daarnaast sappige oesters, smeuïge kazen en heel veel ander lekkers. Kortom een event voor elke culi-fan, wijnliefhebber, aanbidder van Bacchus, Dionysos & ander schorem.

Tijdens het Festijn zullen verschillende wijndomeinen uit Nederland en de rest van Europa hun meest bijzondere wijnen laten proeven. Allemaal artisanaal werkende wijnmakers, die alles lekker zelf doen. Van het snoeien van de druivelaars tot het plukken van de druiven. Ze grijpen zo min mogelijk in tijdens het wijnmaken. Deze dag is er is geen rotzooi toegevoegd aan je glas wijn. Sommigen wijnen zijn bio, andere organisch en weer anderen zijn zo rebels dat ze geen fuck geven om allerlei certificaten. Eén ding hebben de wijnmakers gemeen: ze maken onwaarschijnlijk lekkere, sappige, complexe, authentieke & ‘die moet je geproefd hebben’ wijnen. Jij kunt al deze wijnen proeven, de wijnmakers ontmoeten, bevragen en bewonderen. Het verhaal achter de wijn brengt een wijn nog meer tot leven.

De keukenbrigade van Het Ketelhuis zorgt er voor dat ook je honger zal worden gestild. Dit doen ze met smakelijk en verantwoord vlees, zilte oesters, fijne kazen en ander lekkers. Allemaal bereid op open vuren, gebraden in houtgestookte ovens en geserveerd met een portie liefde. Komt dat zien, proeven en wees na deze dag gelukkig & voldaan!

Meer info over de wijnmakes volgt snel.

Ticket €10,-.
Dit is inclusief proefglas en twee munten. Wijnen worden geschonken naar rato van een half glas van 7.5cl. Hiervoor betaal je als bezoeker met munten, respectievelijk €2,50 of €5,00, afhankelijk van de geschonken wijn.
https://shop.ticketflow.nl/wijnzwijnfest

Locatie: Het Ketelhuis, Strijp-S, Eindhoven .

mei 13 2017

Details

Datum: 13 mei 2017
Tijd: 03:00 - 23:00
Prijs: €10
Evenement Categorieën: , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Het Ketelhuis

Ketelhuisplein 1 Eindhoven, 5617AE Nederland

Organisator

Het Ketelhuis
Email:
shopify analytics