WijnSpijs Wandeling | Eindhoven Strijp

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

➖➖ Strijp ➖➖

StrijpS (onderdeel van Strijp), het nieuwe creatieve en culturele hart van Eindhoven!! Ook hier hebben we weer een Wandeling uitgezet.

In dit superhippe industriële gedeelte van Eindhoven vind je een wat andere selectie culinaire hotspots dan je misschien gewend bent. Vooruitstrevend als ze hier zijn, geen typische wijnspijs combinaties. Althans, niet alleen maar!

Nee nee. Stoere burgers met lekkere biertjes bij Blue Collar. Mannen met baarden en knotjes wisselen de absolute patissiertop van Nederland (Pastry Club) af. Bij Soul Kitchen ga je eten voor je karma en bij Radio Royaal verwen je die kleine Vlaming van binnen even goed.

???? Een wandeling voor de durfals onder ons.
Let wel: dit is dus anders (en stiekem veel leuker.)

➖➖ De Deelnemers ➖➖

➕ Radio Royaal
Machines aan de kant: Philips’ voormalige energiehuis herbergt restaurant Radio Royaal. Dertienhonderd vierkante meter onopgepoetst industrieel design van de mensen achter o.a. Hotel de Goudfazant!

➕ Brouwerij Het Veem
In dit ‘bierlab’ kun je al je vragen kwijt, meer dan 200 biertjes van microbrouwerijen vinden (en drinken) en ook nog wat kopen voor thuis. Cheers!

➕ Evoluon
Ontdek het vernieuwde evoluon! Dit iconische gebouw herbergt ook een fijn restaurant. Of neem plaats op het terras bij de vijver!

➕ Pastryclub
Pastryclub zit in een prachtig authentiek pand ‘de Machinekamer’ op Strijp S. Het is een uniek concept waarin patisserie, chocolaterie, confiserie, salon de thé, proeverij en ijssalon worden gecombineerd.

➕ Piet Hein Eek
De bekende industrieel ontwerper Piet Hein Eek, heeft naast zijn atelier een bijzonder restaurant geopend. Heerlijk, eerlijke gerechten en mooie wijnen staan er op jou te wachten in een eigentijdse inrichting.

➕ • Soul Kitchen •
Soul Kitchen is de perfecte plek voor een korte break en om te relaxen. De producten zijn dagvers en gezond.

➕ Blue Collar Hotel
Rock & Roll Hotel met een eigentijds en eigenzinnig karakter waar belevenis en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Hier loopt het met gepaste regelmaat uit tot een lekker wild feestje!

➖➖ Info➖➖

Tickets €60,-
https://www.wijnspijs.nl/culinaire-wandeling/eindhoven/

 

april 30 2017

Details

Datum: 30 april 2017
Tijd: 12:00 - 17:00
Prijs: €60
Evenement Categorie:
Website: Bezoek de website van het evenement
shopify analytics