Winkelcentrum Meerhoven Feest 5 jarig jubileum

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Vandaag pakt Winkelcentrum Meerhoven extra uit. Niemand minder dan Nienke van Zappelin zal een bezoek brengen aan het centrum. Nienke zal op een heuse podiumwagen de kinderen uit Meerhoven en omstreken begroeten. Verder is er een echte zappelin kids dj, kunnen de kinderen geschminkt worden en kunnen de kinderen knutselen.

Zappelin Toer:
Nienke van Zappelin gaat het land in.
De bekende presentatrice van Zappelin (NPO 3) neemt op locatie de kinderen mee in de wereld van Zappelin. Bekende liedjes en dansjes mogen dan ook niet ontbreken. Gedurende 4 uur staat er een bomvol programma klaar voor alle fans van Zappelin.

Zappelin Kids Disco Show:
Tijdens de Zappelin Kids Disco show worden bekende Zappelin liedjes gedraaid en worden er leuke prijzen uitgereikt aan de kinderen die meedoen. De discoshow vind plaats op de momenten dat Nienke niet optreed. Hierdoor blijven de bezoekers lekker hangen en zal er non stop iets te doen zijn.

Optreden van Nienke:
Gedurende de middag zal Nienke 2 x een 30 minuten durend optreden verzorgen. Zang, dans en spel, het komt allemaal voorbij in het bekende Zappelin decor wat opgesteld staat.

Zappelin Schmink Terras:
Je bekende Zappelin vriendjes worden op je gezicht geschminkt in de Zappelin Schminkstand.
Onze twee ervaren schminkers maken de mooiste kunstwerkjes.

Zappelin Knutsel Terras:
Voor de kinderen die zich even rustig terug willen trekken en lekker creatief bezig willen zijn is er een echt Zappelin knutselterras. Hier kunnen de kinderen lekker kleuren en knutselen.

juni 10 2017

Details

Datum: 10 juni 2017
Tijd: 11:30 - 16:30
Prijs: Gratis
Evenement Categorie:
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Winkelcentrum Meerhoven

Meerplein Eindhoven, 5658 LL Netherlands

Organisator

Winkelcentrum Meerhoven
Email:
shopify analytics