World Cleaunup Day 2019 – JCI Eindhoven

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Na het succes van de actie in 2018 komt er zeker een vervolg in 2019! Op zaterdag 21 september wil JCI Eindhoven weer met zo veel mogelijk mensen de handen uit de mouwen steken om tijdens de World Cleanup Day Eindhoven een stukje schoner te maken.

Dit evenement is voor iedereen toegankelijk en we hopen met zo veel mogelijk mensen een bijdrage te kunnen leveren aan een schonere wereld. Wij zijn nog druk bezig met de organisatie en staan open voor partners om zich bij ons evenement aan te sluiten.

PROGRAMMA:
08.45 – 09:00: Verzamelen op Strijp-S
09:00 – 09:15: Welkomstwoord en uitdelen materialen
09:15 – 11:15: Trashwalking & plogging
11:15 – 12:00: Verzameld afval inleveren + afsluiting

TRASHWALKING
Mocht hardlopen niet zo jouw ding zijn, dan kun je met ons gaan trash walken. Al wandelend afval opruimen in de stad. Je krijgt van ons een (digitale) kaart mee, met locaties waar we gaan opruimen. Samen met je vrienden, familie en andere aanwezigen gaan we dan samen aan de slag om de stad een beetje schoner te maken en een bijdrage te leveren aan de World Cleanup Day!

PLOGGING:
Plogging is een sport waarbij je hardloopt en ondertussen afval verzamelt. Voor de sportievelingen onder ons, zetten we twee mooie parcours uit in en rondom het Philips de Jonghpark van ongeveer 4 en 8 km. De groepen gaan onder sportieve begeleiding ploggen in het park, om het nuttige met het aangename te combineren.

WAT MOET JE MEENEMEN?
Voor alle materialen (hesjes, grijpers, afvalzakken, handschoenen en een container) zorgen wij. Ga je ploggen, trek dan je sportieve pakje aan! Het is aan te raden om ook wat te drinken voor jezelf mee te nemen (uiteraard in duurzame verpakking) en/of wat geld, zodat je na afloop nog wat drinken kunt kopen.

WORLD CLEANUP DAY
Op 21 september zullen in de hele wereld gelijktijdig ontelbare gelijksoortige projecten plaatsvinden. De World Cleanup Day is namelijk een internationaal evenement met als doel om de wereld voor ons en de toekomst mooi, schoon en leefbaar te houden. En daar doen wij graag aan mee!!

Doe jij ook mee?! Zet 21 september dan in je agenda en meld je aan via: https://jcieindhoven.easysignup.com/2/

 

september 21 2019

Details

Datum: 21 september 2019
Tijd: 09:00 - 12:00
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Strijp S

Strijp-S Eindhoven, 5617AB Nederland

Bezoek de website van de locatie

Organisator

JCI Eindhoven
Email:
shopify analytics