Yksi Expositie en uitverkoop

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Yksi Expositie en uitverkoop tijdens 15de editie Dutch Design Week

Dertigtal vernieuwende projecten, presentaties en producten bij Yksi

Onder het motto ‘The Making of’ presenteren tijdens de Dutch Design Week maar liefst 2500 ontwerpers vernieuwende processen en experimenten, verrassende ideeën en onverwachte oplossingen. Ook bij Yksi, in het hart van dit evenement, kun je je verwonderen, verbazen of vergapen. Of jezelf nieuwe vragen stellen en inspiratie opdoen voor eigen antwoorden.
Met een dertigtal innovatieve projecten, presentaties en producten bruist het bij Yksi Expo & Shop van de vernieuwingskracht tijdens de 15de editie van DDW, 22 tot en met 30 oktober in Eindhoven. Een greep daaruit:

 

– Een straatje met jonge, talentvolle ontwerpers. Matilde Boelhouwer bijvoorbeeld werkt aan een beter imago voor insecten, zodat we ze minder eng zouden vinden en wat meer zouden accepteren als bron voor voedsel en andere producten. En Daria Biryukova onderzoekt het hergebruik van afvalmaterialen voor keramiek.
– Voorbeelden van social design. Zoals de nieuwe biologisch dynamische bijenkast die met de hand wordt gemaakt door de bewoners van de zorginstelling Scorlewald in Noord-Holland.
– Een kleurrijk overzicht van het state of the art vakmanschap van de grafische industrie. En een selectie van creatieve, ambachtelijke meubels van studenten van het Koning Willem I College in Den Bosch, waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat.
– Een inspirerend project in samenwerking met het toonaangevende bedrijf Shapeways. Hierbij vormt de verbeelding van kinderen de inspiratie voor 3D-geprint porseleinen servies.

 

Yksi was mede initiatiefnemer van DDW, verzorgde een aantal jaren de inrichting van het Klokgebouw en was al eens ambassadeur van dit evenement.
Yksi Shop gaat plaatsmaken voor andere activiteiten. Tijdens DDW vindt er daarom een eenmalige uitverkoop plaats.

 

Dagelijks open van 11:00 – 19:00 uur

oktober 22 2016

Details

Begin: 22 oktober 2016
Eind: 30 oktober 2016
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Yksi

Torenallee 22-04 Eindhoven, 5617 BD Nederland

Telefoon:

040-7805034

Bezoek de website van de locatie

shopify analytics